E n S m a k A v S i – C h u a n 8 – R e t t e r s 川式料理霸道菜
8-Course Dinner KR. 1188,- Per Person
Minimum 2 Person
STARTERS 前餐
Fried Dumplings 锅贴
Dampet og pannestekt dumplings fylt med svinekjøtt og grønnsaker.
Steamed and fried dumplings filled with pork and vegetables.
Spicy Beef 麻辣牛肉片
Tradisjonelle Sichuan berømte krydret biff skiver.
Traditional Sichuan famous spicy beef slices.
Smashed Cucumbers 刀拍黄瓜
Tradisjonell berømt kinesisk knuste agurker med hvitløk og eddikssaus.
Traditional famous Chinese smashed cucumbers with garlic and vinegar sauce.
MIDDLE COURSE 中间餐
Sichuan Crispy Duck (with bones) 川式带骨香酥鸭
Sichuan stil stekt sprø and med bein, velge mellom krydret eller ikke krydret.
Sichuan style fried crispy duck with bone, choose between spicy or not spicy.
MAIN COURSE 正餐
Sichuan Salt and Pepper Scampi 川式椒盐大虾
Stekte scampi og grønnsaker krydret med svart pepper og salt.
Fried scampi seasoned with black pepper and salt with vegetables.
Cumin Lamb Chops 风味小羊排
Lampekoteletter og grønnsaker krydret med spissekummin.
Lamp chops and vegetables spiced with cumin.
Mapo Tofu 麻婆豆腐(带牛肉)
Sichuan stil krydret tofu tilberedt med malt biff.
Sichuan style spicy tofu cooked with ground beef.
DESSERT 甜品
Pumpkin Cake with Fruit 南瓜饼加水果拼盘
Gresskarkake med frukt.
Pumpkin cake with fruit.