loader icon

 

 

 

 

 

E n   S m a k   A v  S i – C h u a n 8 – R e t t e r s 川式料理霸道菜

8-Course Dinner        KR. 1188,-  Per Person 

Minimum 2 Person

 

STARTERS 前餐

Fried Dumplings  锅贴

Dampet og pannestekt dumplings fylt med svinekjøtt og grønnsaker.

Steamed and fried dumplings filled with pork and vegetables.

 

Spicy Beef  麻辣牛肉片 

Tradisjonelle Sichuan berømte krydret biff skiver.

Traditional Sichuan famous spicy beef slices.

 

Smashed Cucumbers 刀拍黄瓜 

Tradisjonell berømt kinesisk knuste agurker med hvitløk og eddikssaus.

Traditional famous Chinese smashed cucumbers with garlic and vinegar sauce.

 

MIDDLE COURSE 中间餐

Sichuan Crispy Duck (with bones)   川式带骨香酥鸭

Sichuan stil stekt sprø and med bein, velge mellom krydret eller ikke krydret.

Sichuan style fried crispy duck with bone, choose between spicy or not spicy.

 

MAIN COURSE 正餐

Sichuan Salt and Pepper Scampi  川式椒盐大虾

Stekte scampi og grønnsaker krydret med svart pepper og salt.

Fried scampi seasoned with black pepper and salt with vegetables.

 

Cumin Lamb Chops   风味小羊排

 Lampekoteletter og grønnsaker krydret med spissekummin.

Lamp chops and vegetables spiced with cumin.

 

Mapo Tofu  麻婆豆腐(带牛肉)

Sichuan stil krydret tofu tilberedt med malt biff.

Sichuan style spicy tofu cooked with ground beef.

 

DESSERT 甜品

Pumpkin Cake with Fruit  南瓜饼加水果拼盘 

Gresskarkake med frukt.

Pumpkin cake with fruit.

 

 

 

SET-MENY A

6-Course Dinner   Kr.599,-  Per Person

Minimum 2 Person

 

STARTERS 前餐

Fried Spring Rolls 炸春卷

Sprøstekte vårruller fylt med and og grønnsaker.

Deep fried spring rolls filled with duck and vegetables.

 

Fried Wontons 炸馄饨

Sprøstekte wonton fylt med kylling og grønnsaker.

Deep fried wontons filled with chicken and vegetables.

 

MAIN COURSE 正餐

Black Pepper Beef 黑椒牛肉

Sichuan stil woket biff skiver av indrefilet krydret med svart pepper og grønnsaker.

Sichuan style stir-fried sliced of beef tenderloin seasoned with black peppers and vegetables.

 

Crispy Duck 香酥鸭

Sprøstekte And servert med dampede pannekaker og grønnsaker.

Deep fried duck served with steamed pancakes and vegetables.

 

Friedgreen Beans 干煸四季豆

Tradisjonell Sichuan stil tørre stekte grønne brønner.

Traditional Sichuan style dry fried green beans.

   

DESSERT 甜品

Fried Banana 炸香蕉

  Sprøstekte banan med maltsukker, vanilje-is og frukt.

 Fried banana with malt sugar, vanilla ice cream and fruits.

SET-MENY B

7-Course Dinner   Kr.749,- Per Person

Minimum 2 Person

 

STARTERS 前餐

Har Gow 虾饺

Kantonesisk stil dampede dumplings fylt med scampi.

Cantonese style steamed dumplings filled with scampi.

 

Spring Rolls 鸭肉春卷

Sprøstekte vårruller fylt med and og grønnsaker.

Fried spring rolls filled with duck and vegetables.

 

Hot & Sour Soup 酸辣汤

Sichuan-stil spicy og sur suppe servert med kylling, sopp, tofu, egg, agarisk.

 Sichuan style hot and sour soup served with chicken, mushroom, tofu, egg, agaric.

 

MAIN COURSE 正餐

Honey Walnut Scampi 核桃虾

Asiatisk fusion valnøtt scampi med honning og majonesaus.

Asian fusion walnut scampi with honey and mayonnaise sauce.

 

Crispy Duck 香酥鸭

Sprøstekte and servert med dampede pannekaker og grønnsaker.

Deep fried duck served with steamed pancakes and vegetables.

 

Black Pepper Beef 黑椒牛肉

Sichuan stil woket biff skiver av indrefilet krydret med svart pepper og grønnsaker.

Sichuan style stir-fried sliced of beef tenderloin seasoned with black peppers and vegetables.

  

DESSERT 甜品

 Cheesecake 芝士蛋糕

Bavarois bringebær og sitronsmak ostekake med vaniljeis og frukt.

  Bavarois Raspberry and Lemon flavour cheesecake with vanilla ice cream and fruits.

SIGNATUR7-RETTERS MENU

7-Course Dinner   Kr.899,- Per Person

Minimum 2  Person

 

STARTERS 前餐

Fried Dumplings 锅贴

Dampet og pannestekt dumplings fylt med svinekjøtt og grønnsaker.

Steamed and fried dumplings filled with pork and vegetables.

 

Tempura Salad 天妇罗沙拉

Frityrstekte kongereker servert med salat.

Deep fried king prawns served with salad.

 

Seafood Soup 海鲜汤

Sjømatsuppe servert med kamskjell, scampi, blåskjell, tofu og tang.

Seafood soup served with scallop, scampi, mussels, tofu and seaweed.

 

MIDDLE COURSE 中间餐

Crispy Duck 香酥鸭

Sprøstekteand servert med dampede pannekaker og grønnsaker.

Deep fried duck served with steamed pancakes and vegetables.

 

MAIN COURSE 正餐

Venison with Black Soy Beans 豉椒鹿肉

 Sichuan sesoned vilt og grønnsaker stekt med svarte soyabønner og pepper.

Sichuan sesoned venison and vegetables stir-fried with black soy beans and pepper.

 

XO Sauce Lobster Pot  XO酱龙虾煲

Halvhummer med kamskjell, scampi og grønnsaker servert med XO-saus.

Half lobster with scallops, scampi and vegetables served with XO sauce.

 

 

DESSERT 甜品

Chocolate Mousse 巧克力慕斯

 A chocolate hemisphere filled with chocolate mousse and crispy praline on a dark chocolate base, served with vanilla ice cream and fruit.

1: Kornslag som inneholder gluten / 2: Skalldyr / 3: Egg / 4: Fisk / 5: Peanøtter / 6: Soya / 7: Melk / 8: Nøtter / 9: Selleri / 10: Sennep / 11: Sesamfrø / 12: Lupin / 13: Bløtdyr

1:含 麸质的谷物/ 2:贝类/ 3:鸡蛋/ 4:鱼/ 5:花生/ 6:大豆/ 7:牛奶/ 8:坚果/ 9:芹菜/ 10:芥末/ 11:芝麻/ 12:羽扇豆/ 13:软体动物